Πως γίνομαι συνεργάτης


Το fashionguide.gr αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο δικτυακό τόπο παρουσίασης προϊόντων ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ στην Ελλάδα. Καθημερινά δέχεται πάνω από 9.000 επισκέπτες και οι οποίοι αναζητούν (και βρίσκουν!) κάποιο προϊόν που να ταιριάζει στις επιλογές τους, ανάμεσα σε περίπου 1.000.000 προϊόντα που προβάλλουμε.

Αν θέλετε να συμπεριλάβουμε τα προϊόντα του καταστήματός σας στο fashionguide.gr, αυτό μπορεί να γίνει με 2 τρόπους:


 • Pay per click. Μπορούμε να συμπεριλάβουμε τα προϊόντα σας με χρέωση ανά click. Απαραίτητη προϋπόθεση να έχετε ή να μπορείτε να μας παρέχετε ένα XML data feed σύμφωνα με τις προδιαγραφές που θα σας στείλουμε. Σε γενικές γραμμές αν είσαστε ήδη σε κάποιο άλλο site που προσφέρει παρόμοιες υπηρεσίες (π.χ. skroutz, bestprice, κλπ), θα έχετε έτοιμο αυτό το XML αρχείο και η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.


  Απαραίτητη προϋπόθεση η προαγορά κάποιου πακέτου αποθέματος clicks με βάση τον παρακάτω πίνακα (*):

  Πακέτο

  Clicks

  Κόστος

  Ανά 100 Clicks

  Α

  1.500

  50,00€

  3,33

  Β

  3.500

  100,00€

  2,85€

  Γ

  7.500

  200,00€

  2,66€

  (*) Οι τιμές περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. 23%

  (*) Την 1η φορά έναρξης συνεργασίας σας δίνεται bonus 20% των clicks που θα αγοράσετε

  (*) Αν έχετε link από το κατάστημά σας προς το fashionguide.gr, σας δίνουμε επιπλέον clicks +10%


 • Μέσω του affiliate δικτύου της Linkwise. Θα πρέπει να είσαστε εκεί μέλος ως διαφημιζόμενος και έπειτα να επικοινωνήσετε μαζί μας ώστε να συμπεριλάβουμε και το δικό σας data feed σε αυτά από τα οποία αντλούμε τα προϊόντα που παρουσιάζουμε στις σελίδες μας.

 • Σε όσους επαγγελματίες μεταφέρουν το κατάστημά τους στην πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου eShopKey (που παρέχει η εταιρεία μας) δίνεται δωρεάν προώθηση των προϊόντων τους για διάστημα ενός (1) έτους. Κάντε χρήση της προνομιακής προσφοράς μας για υπάρχοντα καταστήματα διαβάζοντας περισσότερα στη σελίδα αυτή.

Αν σας ενδιαφέρει μια πιθανή συνεργασία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

To Top