Σχετικά με εμάς


Το fashionguide.gr έχει αναπτυχθεί από την εταιρεία Protean Technologies που δραστηριοποιείται στον κλάδο της πληροφορικής και των νέων τεχνολογιών αιχμής. Η πολυετής εμπειρία μας στην ανάλυση, σχεδίαση και ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων με αναβαθμισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά μας δίνει τη δυνατότητα να παρέχουμε μια τέτοια υπηρεσία και να την υποστηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η εταιρεία στοχεύει στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων και υπηρεσιών για υποστήριξη βέλτιστων πρακτικών στα πλαίσια των σύγχρονων επιχειρηματικών προκλήσεων. Στα πλαίσια αυτά έχει αναπτύξει την πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου eShopKey πάνω στην οποία βασίζονται, εκτός από το fashionguide.gr, και πληθώρα άλλων ηλεκτρονικών καταστημάτων, μερικά από τα οποία ανήκουν στα μεγαλύτερα στην Ελλάδα.


Αν σας ενδιαφέρει η δημιουργία ενός σύγχρονου και λειτουργικού ηλεκτρονικού καταστήματος ή ο ολικός επανασχεδιασμός αυτού που ήδη έχετε, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας στη διεύθυνση info(at)protean.gr ή απευθείας στο τηλέφωνο 210 92 73 080. Η πολυετής εμπειρία μας σε ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων με έμφαση στην ταχύτητα λειτουργίας, ιδιαίτερες δυνατότητες και κυρίως άρτια υποστήριξη μετά την κατασκευή εγγυώνται την επένδυσή σας σε βάθος χρόνου και στο καλύτερο δυνατό βαθμό.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2000 και διαθέτει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και εμπειρίας στους τομείς δραστηριοποίησής της. Ιδιαίτερα έντονη είναι η εμπλοκή της Protean Technologies σε υλοποίηση εφαρμογών e-business και e-commerce βάσει ολοκληρωμένων συστημάτων υλοποίησης και διαχείρισης, που έχουν αναπτυχθεί από την εταιρεία.

To Top