Fashionguide.gr - Ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ και είδη σπιτιού
Gianna KazakouΑνεπανάληπτη ποιότητα και ποικιλία!
myShoe.grΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΥΠΟΔΗΣΗΣ!
ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ SPARTOO V
ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!
FAQ

Το fashionguide.gr δεν είναι ηλεκτρονικό κατάστημα, δεν πωλεί απευθείας δικά του προϊόντα. Απλά συγκεντρώνει στις σελίδες του τα προϊόντα από άλλα ηλεκτρονικά καταστήματα, έτσι ώστε να διευκολύνει την αναζήτησή σας και να σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε μια ολοκληρωμένη αντίληψη της αγοράς.

Πως μπορώ να αγοράσω ένα προϊόν που είδα στις σελίδες σας;
Κάντε click πάνω στο προϊόν και θα μεταφερθείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα που πωλεί το προϊόν. Μπορείτε να το αγοράσετε από εκεί ή να ρωτήσετε για περισσότερες πληροφορίες (μεθόδους πληρωμής, αποστολής, διαστάσεις, χρώματα κλπ). Αν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε μαζί μας, μήπως και μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε εμείς αντί του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είδα ένα προϊόν στις σελίδες σας αλλά δεν είναι διαθέσιμο στο ηλεκτρονικό κατάστημα που το πουλά. Γιατί;
Πολλά από τα προϊόντα εξαντλούνται από τα ηλεκτρονικά καταστήματα που τα πωλούν. Αν γνωρίζετε από ποιο ηλεκτρονικό κατάστημα προέρχεται στο προϊόν, επικοινωνήστε αρχικά μαζί τους για να σας δώσουν περισσότερες πληροφορίες. Τα προϊόντα που δεν είναι πια διαθέσιμα μένουν τουλάχιστον 6 μήνες στην δική μας βάση δεδομένων, πριν τα διαγράψουμε οριστικά. Αυτή την περίοδο υπάρχει ειδική σήμανση στη σελίδα του προϊόντος και σας δίνεται η δυνατότητα να ορίσετε κάποια ειδοποίηση έτσι ώστε αν ξαναγίνουν διαθέσιμα να ενημερωθείτε άμεσα.

Είδα ένα προϊόν στο fashionguide.gr, αλλά όταν έκανα κλικ στο ηλεκτρονικό κατάστημα είδα διαφορετική τιμή. Γιατί;
Ο κατάλογός μας ενημερώνεται σε καθημερινή βάση με βάση τα στοιχεία που μας αποστέλλουν τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά μπορεί να βρεθεί προϊόν με διαφορετική τιμή, μέχρι να γίνει η επόμενη ενημέρωση.

Σε αρκετά προϊόντα δεν υπάρχει το χρώμα, γιατί συμβαίνει αυτό;
Το χρώμα είναι μια πληροφορία που την παίρνουμε από τα ηλεκτρονικά καταστήματα. Πολλά από αυτά δυστυχώς δεν το παρέχουν με αποτέλεσμα να μην το δείχνουμε και να μην είναι 100% ακριβές το φίλτρο του χρώματος. Είμαστε σε επικοινωνία με τα καταστήματα για να έχουμε από όσο το δυνατό περισσότερα την πληροφορία αυτή.

Γιατί δεν έχετε αρκετή πληροφορία για τα μεγέθη;
Ελάχιστα ηλεκτρονικά καταστήματα δίνουν αυτή την πληροφορία. Επίσης, εξαιτίας της φύσης της, συνήθως υπάρχουν πολλές προσεγγίσεις για το μέγεθος με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κάποιο πρότυπο μεγεθολόγιο (π.χ. υπάρχει Ελληνικό μεγεθολόγιο, Ευρωπαϊκό μεγεθολόγιο, κλπ). Εξετάζουμε το ζήτημα και προσπαθούμε να το λύσουμε. Σε αυτή τη φάση διαθέσιμα μεγέθη υπάρχουν για τα είδη υπόδησης και από λίγα καταστήματα ενώ έχει ξεκινήσει η εμφάνιση φίλτρου και για τα είδη ρουχισμού και η οποία βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο.

Θα πρέπει να ξεχωρίσετε καλύτερα τα παιδικά σε αγορίστικα και κοριτσίστικα!
Απ' όσα ηλεκτρονικά καταστήματα μπορούμε να πάρουμε αυτή την πληροφορία την χρησιμοποιούμε πλέον σαν φίλτρο στις αντίστοιχες κατηγορίες. Πολλά όμως κατηγοριοποιούν τα προϊόντα σαν 'παιδικά' γενικώς και επομένως δεν μπορούμε αυτόματα να κάνουμε το διαχωρισμό.

Τι είναι η 'Fashionlist' και τι τα 'Αγαπημένα';

  • Η Fashionlist μπορεί να θεωρηθεί συνώνυμο της Wishlist σε ένα κανονικό ηλεκτρονικό κατάστημα. Εκεί βασικά τοποθετείτε προϊόντα που θα θέλατε κάποια στιγμή να αγοράσετε. Γενικά πρέπει να περιλαμβάνει σχετικά μικρό αριθμό προϊόντων.
  • Τα αγαπημένα είναι μια άλλη κατηγοριοποίηση προϊόντων που σας αρέσουν, ανεξάρτητα αν θέλετε ή όχι να τα αγοράσετε. Μπορεί δηλαδή να περιλαμβάνει και προϊόντα που έχετε ήδη αγοράσει και ουσιαστικά προσδιορίζει το προσωπικό σας γούστο. Τα αγαπημένα συνήθως περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα προϊόντα από την Fashionlist στην πλειοψηφία των μελών ενώ τα προϊόντα αυτά εμφανίζονται και στην προσωπική σας σελίδα στο fashionguide.

Τι είναι το 'Εκπτώσεις' στο μενού;
Είναι ένα ειδικό section του fashionguide στο οποίο παρουσιάζονται μόνο τα προϊόντα που είναι σε έκπτωση. Πολύ χρήσιμο για όσους ψάχνουν τις ευκαιρίες και κυρίως τις περιόδους εκπτώσεων!

Τι είναι οι προσωποποιημένες ενημερώσεις;
Το fashionguide.gr προσπαθεί να βοηθήσει να βρείτε αυτό που ζητάτε παρατηρώντας τη συμπεριφορά σας κατά την πλοήγησή σας μέσα σε αυτό και αναλύοντας τα προϊόντα για τα οποία έχετε δείξει ενδιαφέρον. Με βάση αυτή την ανάλυση σας αποστέλλετε ένα εξιδικευμένο και προσωποποιημένο ενημερωτικό email στο οποίο και σας προτείνονται διάφορα προϊόντα που είναι πολύ πιθανό να σας ενδιαφέρουν. Σε περίπτωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε το ενημερωτικό αυτό email, επισκεφθείτε την σελίδα ενημερώσεων.

Πως μπορώ να απενεργοποιήσω τις ενημερώσεις για κουπόνια και προσφορές;
Για να λαμβάνετε ενημέρωση για κουπόνια & προσφορές από τα συνεργαζόμενα καταστήματα θα πρέπει να έχετε επιλέξει να λαμβάνετε και το newsletter του fashionguide.gr. Σε περίπτωση που θέλετε να απενεργοποιήσετε τις ενημερώσεις για κουπόνια & προσφορές, επισκεφθείτε την σελίδα ενημερώσεων.

Τι είναι τα Sale Alerts;
Τα sale alerts είναι ειδοποιήσεις που δημιουργείτε μόνοι σας ώστε να ενημερωθείτε άμεσα αν υπάρχει μείωση τιμών σε κάποια προϊόντα που σας ενδιαφέρουν. Μπορείτε να δημιουργήσετε τέτοιες ειδοποιήσεις με συνδυαστικά κριτήρια (π.χ. να ενημερώνεστε αν κάποια προϊόντα συγκεκριμένης μάρκας και κατηγορίας έχουν μείωση τιμής) και ορίζονται μέσα από τη σελίδα ενός προϊόντος με πάτημα του κουμπιού 'SALE ALERT'. Οποτεδήποτε υπάρχει μείωση τιμής με βάση τα κριτήρια που έχετε δώσει, θα ενημερωθείτε με email μήνυμα ώστε να εξετάσετε την προσφορά που πιθανά σας ενδιαφέρει. Μπορείτε να δημιουργήσετε απεριόριστα sale alerts ενώ σε περίπτωση που θέλετε να τροποποιήσετε τα sale alerts που έχετε ορίσει, επισκεφθείτε την σελίδα διαχείρισης τους.

Έχω κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα και θέλω να συμπεριλάβετε τα προϊόντα μου στο fashionguide. Πως μπορώ να το κάνω;
Για περισσότερες πληροφορίες για το θέμα αυτό, επισκεφθείτε την σελίδα διαφήμισης.